top of page

ERKEKLERDE BİLEKLİK VE ÇANTA MODASI


Yıllar boyu erkekler de kadınlar gibi farklı aksesuarlar kullanmıştır. Bunlar içinde kolye, şapka, pantolon askısı hatta baston bile sayılabilir. Tudors olarak bizler şimdi sizlerle 2019 yılının moda aksesuarları olan çanta ve bileklikten bahsedeceğiz.

Son dönemlerde erkeklerin elinde veya sırtında gördüğümüz çantalar genellikle el çantaları oluyor. Kadın modasında da bu aralar sıklıkla karşılaştığımız el çantaları, erkeklerin klasik ve casual tarzlarını tamamlayan kumaştan veya deriden olanları kullanılıyor. Takım elbiselerde daha çok deri el çantaları tercih edilirken casual veya spor tarzdaki erkekler kumaş olan çantalar ile şıklığını tamamlıyor.

Gelelim erkek bilekliklerine. Erkek bileklikleri sadece bu yıl değil, neredeyse tüm yıllarda erkekler tarafından tercih edilen aksesuarlar arasında yer alıyor. Eskiden sadece bohem ve spor tarzdaki bileklikler ön planda iken şimdilerde klasik tarzdaki bileklikler dikkat çekiyor. Oltu, oniks veya farklı doğal taşlar kullanılarak yapılan bileklikler, her gün takım elbise giyen erkeklerin bilekliklerinde sıklıkla gördüğümüz parçalar arasında.

Tudors Gömlek Krallığı, sunduğu aksesuarlar ile de şık erkeklerin tercihi olmaya devam ediyor. Takım elbiseler ile uyum sağlayacak çanta, bileklik veya diğer aksesuarlar için mağazalarımızı veya internet sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

bottom of page