top of page

2019 YILININ GÖZDESİ OVERSIZE PARÇALAR

2019 yılının erkek modası çoktan belli oldu. Tudors koleksiyonu içinde de yer alan oversize parçalar 2019 erkek modasına damga vuran kıyafetler oldu. Peki oversize parçaları giymek neden trend?

Özellikle üst giyimde şık beyler tarafından oversize parçalar tercih ediliyor. Çünkü yine trend olan dar pantolonların üzerinde oldukça tamamlayıcı ve estetik durmakta. Ayrıca kullanım kolaylığı, günlük hayattaki rahatlığı, her ortama uyum gösteren renk ve dokularıyla da yine beylerin tercih sebebi oluyor.

Tudors Yazlık Gömlekler

Tudors, 2019 yaz sezonu koleksiyonu içinde de yer alan bol ve dökümlü keten gömlekler modaya uyum sağlayan erkek kullanıcılarımızın sıklıkla tercih ettiği parçalar arasında. Gerek tatil mekanlarında, gerekse arkadaş toplantılarında severek giyebileceğiniz bu muhteşem gömlekler ile 2019’un en beğenilen tarz sizinki olsun.

Gömlek Krallığı’nın En Gözde Parçaları Sizleri Bekliyor

Şimdilerde Türkiye’nin her yerindeki Tudors mağazalarının rafları rengarenk ve tiril tiril yaz koleksiyonları ile doldu. En beğenilen parçalar tükenmeden hem bayramlık hem de tatil için en şık gömleklere şimdiden sahip olabilirsiniz.

Tudors Gömlek Krallığı yazın da güçlü tarzından bir şey kaybetmeyen erkekleri bekliyor.

bottom of page