top of page

Beyefendilere Özgün Gömlekler


Kendiniz için doğru gömleği bulmak hiçte kolay değildir. Hele ki iş size özgün bir gömlek giymeye geldiğinde bu görev daha da karmaşık bir hal alır. Uzun veya kısa kollu, Fransız veya İtalyan yaka… bir sürü farklı seçenek vardır ve farklı zevklere hitap eden birçok detay arasından seçim yapmanız gerekir.

Gömleğin tam zamanı!

Klasik veya sofistike, gömlekler için birçok farklı kumaş ve renk mevcuttur. Pazartesiden cumaya hafta boyunca işe giderken sade düz veya çizgili modelleri tercih etmenizi öneririz, Cuma iş çıkışından Pazar sabahına ise cüretkar olabilirsiniz. Ama nasıl? Orijinal gömlek kartlarıyla ve sallanan baskılarıyla oynayarak.

Örnek vermek gerekirse; minik çiçek desenli dar kesim bir gömlek. Bu seçimde dikkat edilmesi gereken nokta size tam oturan bedeni bulmak, dar kesim karnınıza yapışacak kadar dar olmamalı.

Yakanız da özgün olsun!

İtalyan, dik, memur, Mao… farklı tarzlarda gömlek yakalarından sadece birkaçı. Dikkat etmeniz gereken bulunduğumuz ortama ve kendi tarzınıza uygun bir seçim yapmaktır. Hafta sonu boyunca kravatlar ve takım elbiseler dolapta inzivaya çekilir. Casual fakat yine de şık bir görünüm için üstteki ilk düğmeyi iliklemeyin. Kumaş seçimi için ise ter izi bırakmaması için pamuklu, keten veya ipek kumaş tercih edin.

bottom of page